Skjoldsparken afholder generalforsamling 2020

Hvis regeringens regel om at max 10 personer må forsamles bliver læmpet
– som vi forventer – kan Grundejerforeningen Skjoldsparken afholde sin ordinære generalforsamling

Torsdag d. 11. juni klokken 17.30 i Blok 6’s hangar

Efter selve generalforsamlingen er foreningen vært ved vådt og tørt.

Sæt X i kalenderen. Der kommer en egentlig indbydelse ud men husk at hvis du har sager og forslag, som du ønsker behandlet på generalforsamlingen, skal disse være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før – altså senest den 3. juni.


Indkaldelse til generalforsamling


Lidt om gadelamper

4.2.2019 – Desværre ser det ud til, at noget af det næste som vi kommer til at bruge penge på er vore aldrende gadelamper.

Det er således at vi ejer gadelamperne. Til gengæld er kommunen så flink at levere strøm samt udskiftning af lyskilder (pærer) i lamperne.

Nu begynder nogle af vore lamper at ‘give op’, så det ikke er nok med småreperationer og udskiftning af lyskilder. Og derfor har vi, som aftalt på den seneste generalforsamling, kigget på en løsning på problemet, som vi kan bruge i takt med at lamperne ånder ud.
Ole (nr. 60) har, sammen med elektriker Per Rosenkilde Hansen, fundet en løsning, som de vurderer vil fungere. Prisen vil – vurderer vi – ligger på ca 4400 kr per lampe.

Bestyrelsen har bedt Ole og Per om at udskifte først den lampe som står ud for nr 72 (Den er sort det meste af tiden). Så kan vi se hvorledes det tager sig ud. Virker det efter hensigten er der også en lampe ud for nr 46, som er i samme stand. Og også den står til at få skiftet sin indmad.

Og bestyrelsen håber herefter at der er lys over landet så vi kan snakke mere om gadelamper på næste generalforsamling.

Hilsen Peter


Så fik vi ny hjemmeside

4.2.19 – Som mange sikkert ved, så måtte vi lidt hurtigt i gang med at lave en ny Skjoldsparken hjemmeside.

Den gamle side kunne ikke længere leve op til de sikkerhedskrav, som i dag findes for hjemmesider. Men den var også blevet gammen efterhånden.

Nu har vi fået en ny, og den er på alle måder opdateret. Ikke mindst når det kommer til det program, som hjemmesiden laves i.

Hvis du finder fejl på siden – eller synes der er noget som mangler – så kontakt Peter på:

Tlf 30405051 – mail: peterrasmussen@webspeed.dk

Bemærk:
Oplysninger som f.eks hvornår der flages og for hvem, findes ikke på siden da denne er offentligt tilgængelig. Disse informationer finder du istedet på vore facebook-gruppe, hvor man skal oprettes som bruger for at komme ind.

Hilsen Peter


Vi er nabohjælpere

4.2.19 – Det er vigtigt at hjælpe sine naboer. Ikke mindst når man bor så tæt på hinanden, som vi gør i Skjoldsparken.

En meget tydelig måde at hjælpe hinanden på, er at holde øje med hinandens huse når nogen er taget på ferie eller familiebesøg.

Langt de fleste huse i Skjoldsparken er tilmeldt ‘Nabohjælp’ og skilter tydeligt med det på postkassen, vinduer og andre synlige steder. Så ved indbrudstyven at det er et risikabelt projekt at bryde ind her.

Hvis du ikke allerede er med i Nabohjælp, så opfordrer bestyrelsen dig til at blive det. Hvis du ikke ved hvordan det skal gøres, så tag kontakt til en fre bestyrelsen. Så hjælper vi dig!

Hilsen Peter