Generalforsamlingen nærmer sig

Som tidligere udmeldt, afholder vi vores årlige generalforsamling i Grundejerforeningen Skjoldsparken onsdag den 19. juni klokken 18.00 i/ved Maskinhuset. Der kommer snart en egentlig indkaldelse ud.

Men bare så alle kan være lidt forberedt, så kommer her en liste over hvad vi på nuværende ved, at dagsordenen kommer til at indeholde.

Vi ved at der vil være orientering om:
Opgaver pålagt bestyrelsen ved seneste generalforsamling.
Udskiftning af gadelamper. Ny information og ny pris (billigere).
Oplæg til drøftelse: Brug af fællesarealer (mangler vi fx P pladser).
Oplæg/inspiration til drøftelse: Godt naboskab.
Flere kan komme til.

Vi ved at der vil komme forslag om:
Hus 82 vil ansøge om at benytte del af fællesareal.
Blok 6 vil komme med forslag til beskæring af store træer.
Forslag fra BE om præsicering af gaveregulativ.
Flere kan komme til.

Husk at vore vedtægter foreskriver, at hvis DU/I har et forslag til behandling på generalforsamlingen, så skal det være indleveret til Bestyrelsen senest 8 dage før. Og skal være afleveret skrifteligt.

Desuden vil der som altid være valg til bestyrelsen. Det er mit meget store ønske, at mindst et par beboere vil ytre lyst til at tage en tørm med i bestyrelsen. Ikke at vi er overbelastede eller at jeg frygter at alle løber ‘af pladsen’, men fordi det bør være naturligt at vi tager opgaverne på skift og at det ikke burde være problematisk at ‘fylde bestyrelsen op’.
Derfor: Gør dig en tanke. Tag et valg om et – eller et par – år i bestyrelsen. Så skal vi ikke ud for at tigge nogen om tilsagn – eller nogen skal føle sig presset på generalforsamlingen. Det er ikke iorden.

Egentlig indbydelse (med mulighed for tilmelding aht forplejning) kommer senere. Men sæt X i kalenderen den 19. juni. Bestyrelsen har bestilt godt vejr.

Mange hilsner
Peter (52), formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *