4.3.2019: SENESTE NYT: Vi har fået et nyt gadelampeproblem. Lampen ved 86/88 er ramt af spændingsfald. Den får vi en elektriker til at se på. Nyt er også at der arbejdes på en lidt billige løsning for udskiftning af de ‘døende’ lamper til LED lys. Mere herom senere/Peter

4.2.2019 – Desværre ser det ud til, at noget af det næste som vi kommer til at bruge penge på er vore aldrende gadelamper.

Det er således at vi ejer gadelamperne. Til gengæld er kommunen så flink at levere strøm samt udskiftning af lyskilder (pærer) i lamperne.

Nu begynder nogle af vore lamper at ‘give op’, så det ikke er nok med småreperationer og udskiftning af lyskilder. Og derfor har vi, som aftalt på den seneste generalforsamling, kigget på en løsning på problemet, som vi kan bruge i takt med at lamperne ånder ud.
Ole (nr. 60) har, sammen med elektriker Per Rosenkilde Hansen, fundet en løsning, som de vurderer vil fungere. Prisen vil – vurderer vi – ligger på ca 4400 kr per lampe.

Bestyrelsen har bedt Ole og Per om at udskifte først den lampe som står ud for nr 72 (Den er sort det meste af tiden). Så kan vi se hvorledes det tager sig ud. Virker det efter hensigten er der også en lampe ud for nr 46, som er i samme stand. Og også den står til at få skiftet sin indmad.

Og bestyrelsen håber herefter at der er lys over landet så vi kan snakke mere om gadelamper på næste generalforsamling.

Hilsen Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *